Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از گذشت نزدیک به هفت سال از آغاز طرح های مطالعاتی و دو سال بعد از کلنگ زنی طرح‌های توسعه گردشگری در میاندوآب، این طرح‌ها هنوز در مراحل اجرایی قرار داشته و عملیات ساحل سازی در حاشیه زرینه‌رود همچنان نیمه تکمیل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، شهرستان میاندوآب در جنوب آذربایجان غربی به لحاظ داشتن موقعیت ویژه استراتژیکی همواره مورد توجه کارشناسان و صاحب نظران قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرینه رود در کنار سیمینه رود، دو نگین خروشان و زینت میاندوآب هستند که در کنار چند رود فصلی دیگر که در نقاط مختلف این شهرستان جریان دارند، فرصتی بی نظیر برای میاندوآب را فراهم کرده است.

زرینه رود میاندوآب یکی از ظرفیت‌های مهمی است که در مباحث اجتماعی و شهری میاندوآب نیز مورد بحث بوده  و پرداختن به آن جزو مطالبات عمومی قرار گرفته است.

موقعیت کم نظیر این رودخانه، زمینه را برای رونق گردشگری در میاندوآب و به تبع آن رشد اقتصادی منطقه فراهم کرده که بالفعل شده این ظرفیت بالقوه، تنها نیازمند توجه و اقدام اساسی است.

در این راستا از سال ۱۳۹۲ طرح مطالعه ساماندهی ساحل زرینه رود آغاز و در این زمینه اقدامات اولیه انجام گرفت تا در ادامه کار ساماندهی با اجرای طرح های پیشنهادی به مرحله اجرایی برسد و سال ۱۳۹۷ استارت کار زده شود.

در مراسم آغاز این طرح، ملکی شهردار وقت میاندوآب اعلام کرد طرح ساماندهی و ساحل سازی رودخانه زرینه رود میاندوآب در سه فاز به طول ۳٫۶ کیلومتر از بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) تا آخر کوی امام علی(ع) شامل اجرای دیوار ساحلی با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال، محوطه سازی ۱۰۰ میلیارد ریال، لایروبی رودخانه ۳۰ میلیارد ریال و ایجاد مکان های تفریحی ۷۰ میلیارد ریال اجرایی می شود.

به گفته مسئولان مربوطه مطالعات این طرح به دلیل بی شهردار شدن میاندوآب، از اسفند ۱۳۹۶ به جدیت پیگیری شد تا اینکه در خرداد ۱۳۹۷ به تصویب نهایی رسید تا این پروژه با همکاری سازمان آب منطقه ای، راه و شهرسازی و مشاوره پروژه منطبق با نقشه شهرستان میاندوآب انجام شود.

اکنون بعد از گذشت نزدیک به هفت سال از آغاز طرح های مطالعاتی و ۲ سال بعد از کلنگ زنی این طرح، هنوز در مراحل اجرایی قرار داشته و عملیات ساحل سازی همچنان در حال اجراست و بعد از شروع به کار شهردار جدید نیز، سرعت اجرای عملیات افزایش یافته است.

سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی ساماندهی ساحل زرینه رود میاندوآب

مرتضی نجفی، شهردار میاندوآب در این خصوص گفت: ساماندهی ساحل زرینه رود میاندوآب از ۲ طرف رودخانه مهمترین اقدامات عمرانی شهرداری میاندوآب است.

وی افزود: به طور قطع با سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی ساماندهی ساحل زرینه رود میاندوآب، شاهد تحولی عظیم در امر گردشگری و تفریحی شهرستان خواهیم بود .

ساحل‌سازی رودخانه زرینه‌رود از جمله پروژه‌های اولویت‌دار است

مهدی جمالی‌نژاد معاون عمرانی وزیر کشور نیز در سفر خود به میاندوآب از طرح ساماندهی ساحل رودخانه زرینه رود میاندوآب بازدید کرد.

جمالی نژاد در حاشیه این سفر با اشاره به اینکه برنامه‌ای با عنوان طرح‌های ۱۴۰۰ تعریف کرده‌ایم، گفت: این پروژه‌ها، شامل طرح‌های عام المنفعه بوده و به چهار دسته تقسیم شده‌اند.

معاون عمرانی و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه پروژه‌هایی که منافع آنها شامل حال عموم شهروندان است در اولویت قرار دارد، افزود: این پروژه‌ها در چهار دسته تقسیم‌بندی شده که پروژه‌های زیست محیطی و فضای سبز، پروژه‌های مربوط به ایمنی شهر مثل آتش‌نشانی، پروژه‌های زیرساختی، اقتصادی محرک توسعه شهر مانند بازارچه‌ها و پروژه‌های مربوط به خدمات شهری را شامل می‌شود.

جمالی نژاد با بیان اینکه به علت پایان دوره فعلی شوراها و دولت طرح‌های نیمه‌تمام که از قبل شروع شده در اولویت است، اظهار داشت: ساماندهی و ساحل‌سازی رودخانه زرینه‌رود و پروژه‌هایی از این دست از جمله پروژه‌های اولویت‌دار است و سعی می‌شود پروژه جدیدی شروع نشود تا مدیران دوره بعدی شهرداری‌ها را با مشکل مواجه نکند.

بنابراین گزارش، اخباری مبنی بر اختصاص ردیف بودجه ملی با تلاش‌های نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی برای این طرح به گوش می‌رسد که می تواند خبری خوب و امیدآفرین در اتمام سریع این طرح باشد.

زرینه رود میاندوآب یک نعمت خدادادی است که اگر در هر شهری بود از آن به بهترین نحو استفاده می‌شد ولی متأسفانه مورد غفلت و بی توجهی مسوولان این شهرستان واقع شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زرینه رود میاندوآب رودخانه زرینه رود میلیارد ریال ساحل سازی پروژه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از افتتاح پل چهارم بشار شهر یاسوج ظرف یک ماه آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در بازدید از پروژه‌های عمرانی شهر یاسوج با همراهی شهردار شهر یاسوج، با بیان اینکه پروژه پل چهارم بشار تا یک ماه آینده افتتاح می‌شود، اظهار کرد: در حال حاضر پروژه پل چهارم بشار فعال بوده و عملیات خاکریزی و بتن‌ریزی پروژه در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه اعتبار این پروژه تأمین شده است، افزود: پروژه پل چهارم بشار ظرف یک ماه آینده تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد و گره ترافیکی در قسمت شمال شهر یاسوج رفع و دسترسی مردم به بیمارستان امام سجاد (ع) راحت‌تر می‌شود.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اتصال پروژه پل چهارم بشار به منطقه سروک، گفت: پروژه دارای معارضاتی است که باید رفع شود.

وی تصریح کرد: ظرف روزهای آینده عملیات پروژه ۴۵ متری آیت‌الله ملک حسینی توسط شهرداری یاسوج آغاز می‌شود.

روستا خاطرنشان کرد: اعتبارات پروژه ۴۵ متری آیت‌الله ملک حسینی از محل اعتبارات نفت تأمین شده‌است.

وی با اشاره به پروژه گردشگری «بام لند» یاسوج، گفت: این پروژه در چهار هکتار در فازهای مختلف اجرا می‌شود.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: قرار است زیرساخت‌هایی از جمله آلاچیق، سکوی نشیمن، آبشار مصنوعی، رستوران‌های روباز و سربسته، زمین‌های ورزشی والیبال، تنیس و چمن مصنوعی فوتبال، پیست پیاده‌روی، پیست دوچرخه‌سواری و استخر شنا در مجموعه «بام لند» یاسوج احداث شود.

وی با بیان اینکه نگاه دولت به بخش خصوصی نگاه حمایتی است، تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد مکان خوبی برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری است.

روستا خاطرنشان کرد: روشنایی قسمت شمالی این مجتمع با پیگیری‌هایی که با اداره برق استان داشتیم رفع می‌شود.

وی گفت: مجموعه میراث فرهنگی از طرح‌های فاخر و اشتغال‌زا که بتواند به جذب گردشگر و رونق اقتصادی کمک کند، حمایت خواهد کرد.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: در دور دوم سفر دولت به استان مبلغ یک هزار میلیارد ریال از محل مسئولیت‌های اجتماعی نفت برای رونق گردشگری اختصاص یافت.

وی گفت: این تسهیلات به پروژه‌های اولویت‌دار و پروژه‌های نیمه‌تمام گردشگری که توسط دفتر فنی استانداری به تأیید برسد، اعطا می‌شود.

کد خبر 751212

دیگر خبرها

  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • ساماندهی زمین ورزشی روباز پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • دفاع موشکی ایران در مقابل اسرائیل زمینه نابودی هر چه زودتر رژیم صهیونیستی را فراهم می‌کند
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور